USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Konyasporlu Selim Ay: Bu sezon UEFA hedefimiz var

Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum’da sürdüren Torku Konyaspor'un 23 yaşındaki oyuncusu Selim Ay, bu sezon UEFA Avrupa Ligi hedeflerinin olduğunu söyledi. Süper Toto Süper Lig ekiplerinde Torku Konyaspor, geçen yıl sekizinci olarak bitirdiği ligde bu sene

Konyasporlu Selim Ay: Bu sezon UEFA hedefimiz var
14-07-2015 20:34
Google News

Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum’da sürdüren Torku Konyaspor'un 23 yaşındaki oyuncusu Selim Ay, bu sezon UEFA Avrupa Ligi hedeflerinin olduğunu söyledi.

Süper Toto Süper Lig ekiplerinde Torku Konyaspor, geçen yıl sekizinci olarak bitirdiği ligde bu sene UEFA Avrupa Ligi'ni hedefliyor. Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ndeki çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren yeşil-beyazlı ekipte gözler UEFA Avrupa Ligi'ne çevrildi.

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'ne kalmayı hedeflediklerini söyleyen defans oyuncusu Selim Ay, “İyi bir çalışma ortamımız var. Takım olarak bu sene hedeflerimiz var. Geçen sene ligi iyi bir yerde bitirdik. Bu sene de onun üzerinde bir yerde bitireceğiz. Hocamızla birlikte bir aile ortamı gibi çalışmalarımız devam ediyor. Hocamız da takımın performansından memnun olduğunu dile getiriyor. Geçen sene üst sıralarda bitirdik ama UEFA’ya kalamadık. İnşallah bu sene UEFA hedefimiz var onu gerçekleştiririz” diye konuştu.

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ