USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Konutder, Elmas’la yola devam edecek

Sektörde faaliyet gösteren markalı konutların ortak amaç ve sıkıntılarını paylaşmak için 2011 yılında bir sivil toplum örgütü olarak kurulan Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği'nde (KONUTDER) 2 yıldır başkanlık görevini sürdüren Sur Yapı Yönetim Kurulu Ba

Konutder, Elmas’la yola devam edecek
30-03-2019 22:02
Google News

9 Haziran 2011 tarihinde Türkiye'deki markalı konutların önemli bir kısmını üreten firmaların bir araya gelmesiyle gayrimenkul sektörünün sesini daha güçlü duyuracak ve sağlıklı büyümesinin önünü açacak bir platform olarak kurulan Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği'nde (KONUTDER) Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi. 29 Mart 2017 tarihinden beri KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Z. Altan Elmas, oy birliğiyle ikinci kez KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

Sektörün sesi olmaya devam
İkinci kez Konutder Başkanı seçilen Z. Altan Elmas, ”Konutder olarak Türkiye'nin zor zamanlarında elimizi taşın altına koymaktan çekinmedik. Sektörün ortak hareket etmesi için canla başla çaba gösterdik. Sorunların çözümünde Bakanlıklarla görüşmelerde sektörün sesi olduk ve olmaya da devam ediyoruz. Kamuyla STK'lar arasında köprü olduk. Pek çok başarılı kampanya ve regülasyonun hayata geçmesini sağladık. Yeni dönemde bu hizmetlerimize aralıksız devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ