USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Komşusunu çakıyla öldüren sanığın yargılanmasına başlandı

Bağcılar'da annesinin arkadaşı olan Moldova asıllı komşusunu boğazına çakı saplayarak öldüren gencin yargılanmasına başlandı. Sanık, daha önceki ifadelerini değiştirerek, cinayeti maddi çıkar için işlemediğini söyledi.

Komşusunu çakıyla öldüren sanığın yargılanmasına başlandı
30-05-2019 15:22
Google News

Bakırköy 11. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada tutuklu sanık Ali Güney (21), hayatını kaybeden Tatiana Açan'ın (54) eşi Kartal Açan ile tanıklar ve taraf avukatları hazır bulundu. Duruşmada söz verilmesi üzerine savunma yapan sanık Ali Güney, önceki ifadelerini kabul etmediğini söyleyerek, “Kabul ediyorum ben yaptım. Ama iddianamedeki ‘yağma' suçlamasını kabul etmiyorum” dedi.

Olaydan uzun bir süre sonra yakalandığını aktaran Güney, olayın üzerinde oluşturduğu olumsuz etki nedeniyle cinayeti itiraf ettiğini belirtti. Sanık Güney, “Teslim olmak için doğum günümün geçmesini bekledim. Maktulle annemin arkadaşlığı sebebiyle tanıştık. Olaydan 3-4 ay önce arkadaşlığımız vardı. Ben kız arkadaşım olduğu için onu reddettim. Ben ayrılık konusunda net bir tavırla konuştum. Mağdur rolü oynadı” dedi.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ