USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

'Komşunun abiyesi' İzmir'den

İzmirli iş adamı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, yurt dışında yaşayan Türklere yönelik "Komşunu da al gel" çağrısına, "Komşunun abiyesi bizden" kampanyasıyla destek verdi. - Anadolu Ajansı

'Komşunun abiyesi' İzmir'den
12-02-2017 17:37
Google News

İZMİR - Mustafa Yıldırım

İzmirli iş adamı Hüsnü Yüksel, AA muhabirine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, yurt dışında yaşayan Türklerin düğün, sünnet gibi etkinliklerini Türkiye'de yapmaları ve tatillerini Türkiye’de geçirmelerine yönelik çağrısının, tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmaları heyecanlandırdığını söyledi.

Erdoğan'ın başlattığı "Komşunu Al Gel" kampanyasına destek olmak istediklerini ifade eden Yüksel, bunun için gurbetçilerin getirdiği komşuya düğün, nişan, sünnet gibi etkinliklerde giyecekleri abiyeyi ücretsiz vermeyi kararlaştırdıklarını anlattı.

İzmir'in dünyada gelinlik, damatlık ve abiye kıyafetlerle marka haline geldiğine işaret eden Yüksel, Erdoğan'ın yaptığı çağrı sonrası yaz aylarında tekstil sektörünün de hareketleneceğini öngördüklerini kaydetti.

"Tekstil piyasasına hareketlilik getirecek"

"Komşunu Al Gel Kampanyası"na destek olmayı görev bildiklerini bu amaçla kendilerinin de "Komşunun Abiyesi Bizden" kampanyasıyla katkı sunmayı amaçladıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine biz de bir adım atarak katkı sağlayalım istedik. Gurbetçi müşterilerimizin getirdiği komşusunun abiyesini biz hediye edeceğiz. Bu proje kapsamında da artık yurt dışındaki yaklaşık 5 milyon vatandaşımızı İzmir'e bekliyoruz. Bu çağrı bizi heyecanlandırdı. Bu çağrının özellikle tekstil piyasasına da bir hareketlilik getireceğine inandık. Umarım onlar da Cumhurbaşkanımızın bu çağrısına uyar. Bu şekilde de her türlü etkinliklerini ülkemizde yapmaya devam ederler."

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ