USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Kommersant gazetesi: VTB bankası, şube sayısını azaltabilir

Rus Kommersant gazetesi, ülkenin önemli bankalarından VTB’nin şube sayısını 400 civarında azaltabileceğini öne sürdü

Kommersant gazetesi: VTB bankası, şube sayısını azaltabilir
07-08-2020 07:05
Google News

MOSKOVA - ÖZEL

Rusya'nın saygın gazetelerinden Kommersant’ın haberine göre, ülkenin en önemli bankalarından VTB, ofis sayısını azaltabilir.

Gazetenin haber kaynaklarının  iddiasına göre, VTB, ofislerinin yaklaşık dörtte birini kapatabilir. Kommersant, bankanın şube sayısının yaklaşık 400 civarında azaltılacağını öne sürüyor.

Gazetenin bankadaki kaynaklarına göre, "VTB-2022" stratejisi, kamuya açıklanmasa da bu tür planları içeriyor.

Kommersant'ın haber kaynaklarından birinin iddiasına göre, VTB'nin iştirak bankalarının ofislerinin kapatılması nedeniyle şubelerde büyük ölçekli bir personel sayısı da azaltılabilir.

Kommersant'a göre, özellikle, Bank Vozrojdenie'nin yaklaşık 100 ofisi, Zapsibkombank'ın 50'den fazla ofisi, Sarovbusinessbank'ın 20 ofisi ve diğer  ofisler kapatılacak.

Kommersant gazetesi kaynağı, buna ek olarak, bankanın, yenilerinin piyasaya sürülmesinden sonra eski formattaki bir dizi ofisi kapatarak banka ağını optimize etmeyi planladığını da söyledi.

Bankanın basın servisinden gazeteye yapılan açıklamada da, "bankanın gerçekten de  büyük ölçekli bir optimizasyonuna başladığı" bilgisi verildi. VTB açıklamasında, "Bazı ofisler kapatılacak, entegrasyon gerçekleştirilirken belirli bir liste belirlenecek" denildi.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ