USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel haber-Şirket Haber

Koçtaş perakendede 25'inci yılını kutluyor

Koçtaş Genel Müdürü Devrim Kılıçoğlu "25. yılımızda hem mağazalarımız hem de dijital kanallarımız aracılığıyla milyonlarca müşteriye...

Koçtaş perakendede 25'inci yılını kutluyor
02-02-2021 14:50
Google News

Ev geliştirme perakendeciliğinin önemli aktörlerinden Koçtaş, sektörde 25. yılını kutluyor.

Koçtaş'tan yapılan açıklamaya göre, Koçtaş, ticaret hayatına 1955 yılında yapı malzemeleri toptancısı olarak adım attı ve 1996 yılında İzmir Bornova’da açtığı ilk mağazasıyla perakende sektöründe büyümeye başladı.

Bu yolculukta 25 yılı geride bırakan Koçtaş bugün Edirne’den Artvin’e, Sinop’tan Hatay’a kadar 34 ilde 149 mağazasıyla hizmet verirken dijital kanallarıyla da tüm Türkiye’ye ürün ve hizmetlerini ulaştırıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Koçtaş Genel Müdürü Devrim Kılıçoğlu, şirketin 1955 yılında Vehbi Koç tarafından inşaat projelerine yapı malzemeleri toptancısı olarak hizmet vermek amacıyla kurulduğunu belirterek, "2000 yılında B&Q’nun da dahil olduğu ev geliştirme sektörünün dünya çapındaki en büyük üç şirketinden biri olan Kingfisher grubuyla ortaklık anlaşması imzaladık. Dünyada esmeye başlayan dijital dönüşüm rüzgarına hızla uyum sağlayarak www.koctas.com.tr’yi hizmete açtık ve dijital dünyaya adım attık.

Büyüme stratejimizin kalbini oluşturan mahalleli mağaza formatımız Koçtaş Fix’in ilk mağazasını İstanbul Çekmeköy’de hizmete açarak çoklu kanal yapılanmamızın en önemli bacaklarından birini devreye almış olduk. Bugüne geldiğimizde perakende yolculuğumuzda başarılarla dolu 25 yılı geride bıraktık. Perakendecilikte emin adımlarla ilerlerken, müşteri ve çalışan deneyimine, teknolojiye sürekli yatırım yapmayı, istihdam ve ülke ekonomisine katkı sağlamayı, tedarikçilerimizle birlikte sektörü geliştirip pazar payımızı güçlendirmeyi sürdürüyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ