USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

KoçSistem'e “Stevie“den 9 ödül

"Stevie Awards 2020 jürisinin KoçSistem'in marka değeri konusunda aldığı mesafeyi titizlikle...

KoçSistem'e “Stevie“den 9 ödül
11-09-2020 19:33
Google News

Şirket açıklamasına göre, KoçSistem dijital yayıncılık ürünü Pixage, "Yılın İçerik Yönetimi Ürünü" olurken, Pixage Web Sitesi "Yılın Bilgisayar Servisleri Web Sitesi" ve "Yılın Pazarlama Lideri" kategorilerinde altın Stevie'yi aldı. KoçSistem bu yıl "Yılın Şirketi" ve "Yılın Pazarlama Departmanı" alanlarında da gümüş ödülü aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen KoçSistem Genel Müdürü Mehmet Ali Akarca, pandemi koşullarında hızla değişen küresel pazar şartlarına Türkiye'nin yeni değerlere odaklanarak yanıt vermesi gerektiğini belirterek, "Stevie Awards 2020 jürisinin KoçSistem'in marka değeri konusunda aldığı mesafeyi titizlikle değerlendirmesi ve bunun sonucunda 9 farklı ödüle layık görülmesi hepimizi gururlandırdı." ifadelerini kullandı.

"Geleceği Keşfet" mottosu ile dijital dönüşümü sadece sektörleri ve kurumları değil bütün bir toplumu kavrayan derinlikli bir mesele olarak ele almayı özellikle tercih ettiklerini aktaran Akarca, şunları kaydetti:

"Bu konuda yanılmadığımızı dünyanın sayılı otoritelerinin bizlere anımsatması hiç kuşkusuz keyifli ve güzel bir duygu. Stevie Awards 2020 jürisinin bu yöndeki çabalarımızı marka, çalışan ve ürün boyutuyla dikkate alarak değerlendirmesinden son derece mutluyuz. Çalışma arkadaşım Evren Dereci'yi 'Yılın Pazarlama Yöneticisi' seçildiği için ayrıca kutluyorum. Kuşkusuz Yılın Pazarlama Departmanı olarak ödül alan diğer çalışma arkadaşlarıma da şükranlarımı sunuyorum.

Bu arada Türkiye’de anne babaların ciddi bir sorununa çözüm önerileri getiren KoçSistem Aile Saati sosyal sorumluluk projesine omuz veren tüm mesai arkadaşlarıma bu ödüllerin yeni başarılar getirmesini diliyorum. KoçSistem'in kurumlara ve ekonomiye sunduğu çözüm ve hizmetlerin yanı sıra bu tarz değerlendirmelerin sağladığı pozitif enerjiyle ülke olarak dijital endeksimizi yükselten daha birçok çalışmaya imza atacağına içtenlikle inanıyorum."

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ