USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Medya

Kocabaş'ın öldürülme sahnesi Diriliş Ertuğrul'a damga vurdu

Trt 1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Diriliş ”Ertuğrul” önceki akşam yayınlanan 39. bölümünde Ertuğrul’un obaya ihanet eden Kocabaş’ı öldürdüğü sahne geceye damgasını vurdu.

Kocabaş'ın öldürülme sahnesi Diriliş Ertuğrul'a damga vurdu
24-12-2015 18:35
Google News

Trt 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Diriliş “Ertuğrul” da bu hafta heyecan dolu dakikalar yaşandı.

Moğollarla iş birliği yapan Kocabaş (Evren Erler) ihanetinin bedelini canıyla ödedi. Obada isyan çıkaran Kocabaş planlarını gerçekleştirmek üzereyken aniden obaya geri gelen Ertuğrul (Engin Altan Düzyatan) tüm planlarını altüst etti.
Ertuğrul’un Kocabaş’ı öldürdükten sonra “Hainler için yaşasın cehennem” repliği sosyal medyada da en çok konuşulan ve paylaşılan sahne oldu.

Diriliş ”Ertuğrul” yine zirvede

Başladığı günden buyana reytinglerde birinciliği elinden bırakmayan Diriliş “Ertuğrul” 39. Bölümüyle de reytingleri zirvede kapatarak izleyiciden de tam not almayı başardı. Yayınlandığı ilk bölümünden itibaren reytinglerin zirvesinde yer alan Diriliş “Ertuğrul” dizisi dün akşamki bölümüyle de tüm gruplarda reytingleri salladı. Diriliş “Ertuğrul” 39. bölümü AB’de 12.48, ABC1’de 12.86 ve Total’de 9.11 oranında reyting alarak en yakın rakibini ikiye katladı.

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ