USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

KKTC’den sınır dışı edilen "Pislik" paylaşımcısı Barbaros Şansal'a havalimanında sert tepki...

Türkiye hakkında sosyal medya üzerinde kullandığı hakaretamiz ifadelerin ardından KKTC’den sınır dışı edilen Barbaros Şansal adındaki şahıs, Türkiye’ye getirildi. Şansal, Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alındı.

KKTC’den sınır dışı edilen "Pislik" paylaşımcısı Barbaros Şansal'a havalimanında sert tepki...
03-01-2017 06:12
Google News

Türkiye hakkında sosyal medya üzerinden hakaretamiz ifadeler kullandıktan sonra KKTC’den sınır dışı edilen modacı geçinerek piyasa yapan Barbaros Şansal adındaki şahıs, THY’nin 20.55 seferi ile İstanbul’a gönderildi.

ÇEVREDEKİ YOLCULARDAN TEPKİ...

Uçağın inmesinin ardından polis ekipleri uçağa geçerek Şansal’ı gözaltına aldı. Uçaktan indirileceği sırada Şansal’a çevredeki yolcular ile havalimanının yer hizmetlileri görevlileri tepki gösterdi.
Kısa süre arbede yaşanmasının ardından polis ekipleri gözaltına aldıkları Şansal’ı havalimanının E kapısından çıkararak emniyete götürdü.

Barbaros Şansal'a, 11 Mayıs 2015 tarihinde, Lefkoşa Ercan Havalimanında üzerinde uyuşturucu ile yakalanmaktan bir ay hapis cezası verilmişti.

"PİSLİKLER..." DİYE VİDEO PAYLAŞMIŞTI...

"Modacı" olarak boy gösteren şahıs, Ortaköy'de meydana gelen saldırı sonrası, kendi kendine çektiği videoyu sosyal medya ortamında paylaşarak İslâm'a karşı kinini kusmuş ve defalarca tükrükler saçarak "pislikler..." diye diye çeşitli hakaretlerde bulunmuştu.
Aynı şahıs, daha önce de uyuşturucu bulundurmaktan dolayı, KKTC'de 1 ay hapis cezası verilmişti.

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ