USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Kjaer’den kötü haber

Fenerbahçe’nin Danimarkalı savunmacısı Simon Kjaer, ülkesinin Ermenistan ile oynadığı maçta sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. EURO 2016 elemelerinde dün Danimarka, Ermenistan’a konuk oldu. Fenerbahçe forması giyen başarılı savunmacı...

Kjaer’den kötü haber
08-09-2015 12:32
Google News
Fenerbahçe’nin Danimarkalı savunmacısı Simon Kjaer, ülkesinin Ermenistan ile oynadığı maçta sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı.
EURO 2016 elemelerinde dün Danimarka, Ermenistan’a konuk oldu. Fenerbahçe forması giyen başarılı savunmacı Simon Kjaer de Danimarka forması ile ilk 11’de sahada yer aldı. Karşılaşma golsüz berabere devam ederken sarı-lacivertli oyuncu 80. dakikada bileğine aldığı darbe sonucu sakatlık yaşadı. Pozisyonun ardından oyuna devam edemeyen Kjaer, yerini Erik Sviatchenko’ya bıraktı. 26 yaşındaki oyuncunun sağlık durumu ile ilgili resmi açıklama yapılması bekleniyor.
Ermenistan ve Danimarka arasındaki müsabaka golsüz beraberlikle sona erdi. Danimarka puanını 12’ye yükseltirken, Ermenistan ise gruptaki 2. puanını aldı. I Grubu’nda Danimarka, Portekiz ve Arnavutluk ilk üç içerisinde yer almayı garantilerken, sıralama ise henüz kesinlik kazanmadı.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ