USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Çevre-Hayat

Kızıyla birlikte mezun oldu

Kırıkkale Üniversitesinden mezun olan öğrenciler için düzenlenen törende, 61 yaşındaki Üçler Ünver de kızıyla birlikte diploma aldı. - Anadolu Ajansı

Kızıyla birlikte mezun oldu
19-05-2017 00:27
Google News

KIRIKKALE

Kırıkkale Üniversitesinden (KÜ) 2016-2017 akademik yılında mezun olan öğrenciler, düzenlenen törenle diplomalarını aldı.

Başpınar Stadyumu'ndaki törene, Vali Yardımcısı Adnan Kayık, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Rektör Prof. Dr. Ekrem Yıldız, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve veliler katıldı.

Fatma Şensez Meslek Yüksek Okulu İşletme Bölümünü bitiren ve üniversiteden kızıyla birlikte mezun olan 61 yaşındaki Üçler Ünver mezuniyet sevincini evladıyla birlikte yaşamanın çok güzel olduğunu söyledi.

Ünver, "Çok duygulanıyorum. Ne mutlu bizlere. Bu yaşta kızımla birlikte mezun olmak çok güzel bir duygu. Okul sıralarını özlemiştim. Keşke daha önce okula başlasaydım. Daha da devam edeceğim, planlarım var. Öğrenci arkadaşlar da benim çocuklarım gibiydi. Birlikte okuduk ve mezun olduk. Onlar da beni çok seviyorlar. Yaşımı söylediğim zaman arkadaşlar şaşırıyor. Ben de bu durumdan gururlanıyorum. Herkesin beni örnek almasını istiyorum. Milli Eğitim Müdürlüğünde memur olarak çalışıyorum. Mezun olduğum için çok mutluyum." dedi.

Ünver'in Organik Tarım Bölümü'nü bitiren kızı Ayşenur Ünver de duygularını, "Mezun olmak zaten güzeldi, bir de babamla olunca daha da çok mutlu oldum" sözleriyle ifade etti.

Arkadaşlarının ve hocalarının bu duruma çok şaşırdığını anlatan Ünver, "Babamla planlarımız var. Okumaya devam edeceğiz. Babamla birlikte daha başarılı günlerimiz olacak." diye konuştu.

Muhabir: Zekeriya Karadavut

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ