USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Kırgızistan'da FETÖ'nün darbe girişimi öğrencilere anlatıldı

Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te FETÖ'nün 15 Temmuz'daki hain darbe girişimi öğrencilere anlatıldı. - Anadolu Ajansı

Kırgızistan'da FETÖ'nün darbe girişimi öğrencilere anlatıldı
11-10-2016 19:08
Google News

BİŞKEK

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Kırgızistan İş Konseyi Başkanı Ahmet Kaya, çalışma ziyareti için geldiği Bişkek'te Oş Devlet Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde faaliyet gösteren Bişkek Araşan İlahiyat Fakültesi'nin konferans salonunda öğrencilerle bir araya geldi.

Kaya, Kırgızistan'ın değişik bölgelerinden öğrencilerin katıldığı konferansta, 15 Temmuz'daki darbe girişimine, vatandaşların demokrasiye ve insan haklarına nasıl sahip çıktığına ilişkin bir konuşma yaptı.

Ahmet Kaya, 15 Temmuz'da milletine ihanet edenlere Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) adını verdiklerini belirterek Türk milletinin, tarihinde böyle hain bir teşebbüsle ilk kez karşı karşıya kaldığını vurguladı.

Hainlerin girişiminin, özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın milleti meydanlara davet etmesiyle önlendiğini ifade eden Kaya, FETÖ'nün darbe girişiminin ardından Türkiye'de iktidar ve muhalefetin yanı sıra milletin birlik ve beraberliğini sergilediğini kaydetti.

Muhabir: Nezir Aliyev

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ