USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

KİP, Altınordu Futbol Kulübü'nün “Centilmenlik Sponsoru“ oldu

"KİP markamızla uzun vadeli, geleceğe odaklı başarılara önem veriyoruz. "

KİP, Altınordu Futbol Kulübü'nün “Centilmenlik Sponsoru“ oldu
13-11-2019 13:34
Google News

Erkeklere hayatın her anında stilleriyle kendilerini rahatça ifade edebilecekleri koleksiyonlar sunan KİP, Altınordu Futbol Kulübü'nün bir yıl süreyle "Centilmenlik Sponsoru" oldu.

KİP'ten yapılan açıklamaya göre, KİP'in sahiplendiği erkeğin stilinden yaşam biçimine her alanda "Centilmenlik" mottosuyla Altınordu Futbol Kulübü'nün "iyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu" yetiştirme felsefesi, iki markayı bu sponsorluk anlaşmasında buluşturdu.

Sponsorluk çerçevesinde 2019-2020 sezonunda Altınordu Futbol Kulübü'nün oyuncuları ve teknik kadrosu, KİP kombinleriyle kamuoyunun önüne çıkacak. Anlaşma çerçevesinde KİP, Altınordu Futbol Kulübü oyuncularına stillerinden kişisel bakıma bir centilmenin yaşam biçimini şekillendiren birçok konuda özel eğitimler de verecek.

- "Altınordu Futbol Kulübü ile KİP, ilham verici bir iş birliğine imza attı"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Gürmen Group Markalardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Doğan, Türkiye'de örnek bir futbol kulübü olarak tanınan ve ününü dünyaya taşıyan Altınordu Futbol Kulübü gençlerine "Centilmenlik Sponsoru" olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Kuruluş hikayesi 1978'e uzanan ve Türkiye'nin ilk erkek moda markalarından biri olan KİP'in, aynı zamanda erkeklerin hayatına değer kattığına işaret eden Doğan, şunları kaydetti:

"KİP, belki de erkeklerin ilk takım elbise ile tanışmalarını sağlamış adeta bir klasik... Köklü bir geçmişi olan, her yaptığı işi değerler üzerine kurgulayan, doğduğu topraklara yatırıma önem veren, dünyaya açılma hedefinde adım adım ilerleyen, erkeğin stilinden yaşam biçimine her alanda 'centilmenlik' kavramını sahiplenen, felsefesi olan bir marka...

Altınordu Futbol Kulübü ile KİP, bu anlamda birbiriyle geleceğin yıldızlarını yetiştirmek için yol arkadaşlığı yapabilecek, felsefeleri örtüşen, ilham verici bir iş birliğine imza attı. Altınordu Futbol Kulübü'nün kuruluş öyküsü, 'İyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu' yetiştirme felsefesi, gençlere, geleceğe yaptığı yatırımlar bizi çok heyecanlandırdı. Bu kulüpte oynayan, akademiye kabul edilen tüm sporcular sadece iyi futbol oynadıkları için burada değil, hayatın her alanında centilmenlikleriyle de öne çıkan bunu yaşam biçimi haline getiren bireyler..."

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ