USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

'Kim olursa olsun, herkesin cumhurbaşkanı olsun'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan, "Kim olursa olsun, herkesin cumhurbaşkanı olsun istiyoruz. Biz bugün varız yarın yokuz. 'Milletin birliği bozulmasın, bu millet her daim ayakta kalsın' diye dua ediyoruz." dedi. - Anadolu Ajansı

'Kim olursa olsun, herkesin cumhurbaşkanı olsun'
30-03-2017 19:07
Google News

ESKİŞEHİR

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, çeşitli programlara katılmak üzere geldiği Eskişehir'de Farm Boss 7. Eskişehir Uluslararası Tarım Fuarı'nı ziyaret etti. Tepebaşı Belediyesinin standında konuşan Tezcan, Türkiye'nin büyük bir ülke olması için kaynaklarının iyi kullanılması gerektiğini söyledi.

Tezcan, Türkiye'nin buğdayını, etini, samanını, ilacını, damızlık hayvanını ithal eden bir ülke haline geldiğini savundu.

"Bu kampanya milleti birbirine düşürmesin"

Tezcan, daha sonra Batıkent Mahallesi'ndeki bir düğün salonunda Tepebaşı Belediyesinin düzenlediği etkinlikte kadınlarla bir araya geldi. Burada konuşan Tezcan, 16 Nisan'da milletin sandığa giderek bir karar vereceğini anımsatarak, şu görüşleri dile getirdi:

"İşin özü şudur. Televizyonları izleyip gelen konuşmacıları dinleyin. Bu kampanya milleti birbirine düşman edecek bir kampanyaya dönüşmesin. Kim olursa olsun herkesin cumhurbaşkanı olsun istiyoruz. Biz bugün varız yarın yokuz. 'Milletin birliği bozulmasın, bu millet her daim ayakta kalsın' diye dua ediyoruz. Onun için 16 Nisan'da sandığa gidin millet, memleket ve hayırlı bir gelecek için 'hayır' deyin."

Muhabir: Sinan Balcıkoca

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ