USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Kılıçdaroğlu’ndan Anıtkabir ziyareti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyeleriyle birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti. CHP’nin 35. Olağan Genel Kurulu’nda 990 oy alarak yeniden genel başkan seçilen Kemal Kılıçdaroğlu,...

Kılıçdaroğlu’ndan Anıtkabir ziyareti
23-01-2016 13:42
Google News
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyeleriyle birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti.
CHP’nin 35. Olağan Genel Kurulu’nda 990 oy alarak yeniden genel başkan seçilen Kemal Kılıçdaroğlu, yeni PM ve YDK üyeleriyle Anıtkabir’i ziyaret etti. Heyet Aslanlı Yol’dan yürüyerek önce Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk bırakıp saygı duruşunda bulundu. Ardından Misak-ı Milli Kulesine geçildi ve Kılıçdaroğlu, Anıtkabir Özel Defterini imzaladı.
Kılıçdaroğlu, deftere şunları yazdı:
“Sayın Genel Başkanım, Aziz Atatürk. Türkiye Cumhuriyeti ile birlikte iki büyük eserinizden biri olarak nitelendirdiğiniz CHP’nin 35. Olağan Kurultayını gerçekleştirdik. Parti Meclisimizin yeni üyeleriyle birlikte huzurunuzdayız. Emin olunuz ki ilke ve devrimlerinizin yılmaz savunucuları olarak Türkiye’yi gösterdiğiniz çağdaş uygarlık hedefine ulaştırmak vazgeçilmez görevimiz olacaktır. Türkiye’yi yeni bir geleceğe ulaştıracak CHP kadroları olarak Aziz Ata’mızın önünde saygıyla eğiliyoruz.”
Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet ardından CHP’nin ikinci Genel Başkanı İsmet İnönü’nün mezarına çelenk bırakıp saygı duruşunda bulundu.
Kılıçdaroğlu, Anıtkabir’den ayrılırken Anıtkabir bahçesinde yaşlı bir kadının yanına giderek sohbet etti.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ