USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Kıbrıs’ta liderler bir kez daha görüştü

KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Kıbrıs müzakereleri çerçevesinde bugün 3.5 saatlik bir görüşme yaptı.KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis BM Barış...

Kıbrıs’ta liderler bir kez daha görüştü
11-03-2016 18:09
Google News
KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Kıbrıs müzakereleri çerçevesinde bugün 3.5 saatlik bir görüşme yaptı.
KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis BM Barış Gücü tarafından ara bölgede müzakereler için tahsis edilen binada bir araya geldi. Görüşme 3 buçuk saat sürdü. Müzakereler çerçevesinde bu yılki 6. görüşmeyi gerçekleştiren liderler, son görüşmelerini 26 Şubat’ta yapmıştı.

ANASTASİADİS: “GÖRÜŞME VERİMLİ”
Güney Kıbrıs Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis, müzakereler çerçevesinde bugünkü görüşmeyi verimli olarak nitelendirdi. Kıbrıs Rum radyosunun haberine göre Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile bugün gerçekleştirdiği görüşmenin ardından Başkanlık binasına dönüşünde yaptığı açıklamada verimli olarak nitelendirdiği görüşmede, garantiler ve toprak konusu hariç tüm boyutların ele alındığını söyledi. Anastasiadis, görüşmelere yoğun şekilde devam edileceğini de ifade etti. Bir soru üzerine Anastasiadis, Avrupa Konseyi Başkanı Donald Tusk’ın, Ada’yı ziyaret edebileceğini söyledi.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ