USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
İnsan&Hayat

Keyifli Bir Tatil İçin Kiralık Kalkan Villaları

Keyifli Bir Tatil İçin Kiralık Kalkan Villaları

Keyifli Bir Tatil İçin Kiralık Kalkan Villaları
09-11-2020 17:08
Google News

Keyifli Bir Tatil İçin Kiralık Kalkan Villaları

Havalar ısınmaya başladığında aklımıza ilk gelen şey tatil olmaktadır. Yılın verdiği yorgunluğu stresi maviliklere bırakmak tek isteğimizdir. Turizm sektörünün en canlı bölgelerinden biri olan Antalya iline yerli ve yabancı birçok kişi konaklamaya, yaz sıcağını serin akdeniz sularına bırakmaya gelmektedir. Lüks plajları, beldeleri, tatil köyleri ve kiralık villa turizmiyle her gün daha da yenilenerek eşsiz tatil imkânları sunmaktadır. Kaş ilçesinin en çok turist çeken bölgelerinden biri olan Kalkan yabancı turistler tarafından çok fazla tercih edilmektedir. Doğası, manzarası ve eğlence hayatı olarak aktivite dolu tatil geçirebileceğiniz bir bölgedir.

Turizm sektöründe uzun yıllardır profesyonel olarak hizmet veren Villacım firması her gün gelişip, yenilenmekle birlikte bütünleşik hizmet düşüncesine dikkate alarak gelişmeye devam etmektedir. Destek anlayışı benzersiz olup, her adımda sizler için yeni bir şeyler yapmaya özen göstermektedir. Konaklama olarak önce ki tatilleriniz de otel veya pansiyon tercih etmiş olabilirsiniz. Villa tatilini deneyimlemek için Kalkan villa kiralama sizler için farklı bir o kadar da eşsiz tatil olacaktır. Özelliklerinden yukarı da bahsettiğimiz Kalkan bölgesi keşfedilmesi gereken önemli bir coğrafi konumdur.

Eşsiz Kalkan Villaları

Kalkan muazzam renkleri ve güneşiyle eşsiz bir bölgedir. Yamaçları süsleyen yerleşim yerleri sizlere doğa harikası manzaraları sunar. Bu bölgede yerleşim yerleri çoğunlukla villalardan oluşur. Kalkan villa muhafazakâr ailelerin çoğunlukla tercih ettikleri, rahat tatil yapabilmeleri için geniş imkânlar sunmaktadır. Balayı yapmak isteyenler, şehrin kalabalıklığından sıyrılmak isteyenler ve dünyadan uzaklaşmak isteyenler bu bölgeye kaçmaktadır. Pek çok farklı modelde ve kapasitede villalar bulunmaktadır. Kendi zevkinize ve bütçenize uygun tercih edebilme hizmetini size sunulmuştur. Sizleri evinizde gibi hissettiren aynı zamanda doğayı ayaklarınıza seren manzaraları ile adeta cenneti yaşıyor gibi hissedebilirsiniz.

Villa Modelleri

Arzunuza ve bütçenize uygun birçok farklı villa modeli de bulunmaktadır. Kişi kapasitesi farklılık gösterebilen villa modellerini aşağıda sizler için listeledik.

  • Havuzu Korunaklı

  • Isıtmalı Havuzlu

  • Jakuzili Villalar

  • Balayı Villaları

  • Denize Yakın Villalar

  • Ekonomik Villalar

Gerçek tatil deneyimini yaşayacağınız, bütçenize uygun konforlu bir tatilin, unutulmaz anlar bırakacağına emin olabilirsiniz. Müşteri memnuniyeti odaklı uzman ekibiyle her zaman destek olmak için hazırlardır.

Villa Tatili Hakkında

Kalkan villaları ve villa tatili keyfini sizlere bahsettikten sonra, bu yaz tatil deneyiminizi Kalkan’da villa da geçirebilirsiniz. Kendinizi dünyadan uzak, şehrin stresinden arınmış hissedebileceğinizin garantisini vermektedir. Villa konaklamalı tatil hakkında aklınıza gelebilecek bazı soruları sizler için yanıtladık.

  • Villa ücretine neler dahildir?

Su, elektrik, internet ve tüp gaz giderleri dahil olmak üzere, günlük havuz ve bahçe bakımı, giriş yapılmadan önce ki temizlik ücrete dahildir.

  • Yemek hizmetiniz mevcut mudur?

Yemek hizmeti bulunmamaktadır. Mutfak düzenini dilediğiniz şekilde kullanabilir veya yakın restoranlardan sipariş verebilirsiniz.

  • Villada kaç kişi konaklayabilir?

Villanın kapasitesine göre, konaklayacak kişi sayısı değişmektedir. 4 kişilik kapasiteye sahip villada 5 kişi konaklayamaz.

  • Villada konaklama için yaş sınırı var mıdır?

Yaş sınırı bulunmaktadır. 18 yaş altı grubu ebeveynsiz konaklama ve rezervasyon yaptıramamaktadır.

Yukarıda villa kiralama öncesi aklınıza gelebilecek sorulardan bazılarını sizler için yanıtladık. Villa modellerini incelemek, fiyatlarını ve özelliklerini öğrenmek için firmanın web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Destek ekibi size yardımcı olmak için daima hazırdır. Aklınıza takılan sorularınızı sorabilir, konforlu ve farklı bir tatil deneyimi yaşamak için rezervasyonunuzu oluşturabilirsiniz. Uzman ekibi ile her konuda rahat edeceğiniz Villacım firması tatil konusunda sizleri oldukça tatmin edecektir.

Kaynak: https://www.villacim.com.tr/

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ