USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Kerevitaş ve Şok Marketler BIST Sürdürülebilirlik Endeksi'nde

Begüm Mutuş: "2014'te Ülker Bisküvi ile başlattığımız sürdürebilirlik yolculuğumuzu, 2018'de tek çatı altında topladık "

Kerevitaş ve Şok Marketler BIST Sürdürülebilirlik Endeksi'nde
15-11-2019 13:40
Google News

Yıldız Holding'in iki şirketi Kerevitaş ve Şok, Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerin kurumsal sürdürülebilirlik performanslarının ölçüldüğü BIST Sürdürülebilirlik Endeksi'ne girdi.

Yıldız Holding'ten yapılan açıklamaya göre, Yıldız Holding Sürdürülebilirlik Platformu'nun öncülüğünde yürütülen çalışmalar sonucunda Ülker Bisküvi bu sene 5. defa, Kerevitaş ve Şok Marketler ise sürdürülebilirlik çalışmalarını ilk kez BIST Sürdürülebilirlik Endeksi’ne taşımayı başardı.

BIST Sürdürülebilirlik Endeksi'ne 2015'te Ülker Bisküvi ile kabul edilen Yıldız Holding, Kerevitaş ve Şok şirketlerindeki sürdürülebilirlik çalışmalarıyla bu endekste üç ayrı şirketle temsil edilme başarısı gösterdi.

Açıklamada konuya ilişkin görüşlerine yer verilen Yıldız Holding Sürdürülebilirlik Genel Müdürü Begüm Mutuş, küresel ölçekte sürdürülebilirlik vizyonunu yakalayabilmek amacıyla Yıldız Holding Sürdürülebilirlik Platformu'nu kurduklarını anımsattı.Mutuş, "2014'te Ülker Bisküvi ile başlattığımız sürdürebilirlik yolculuğumuzu, 2018'de tek çatı altında topladık ve bugün 9 markayla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sürdürülebilir bir büyüme sağlarken, faaliyetlerimizi geleceğe de taşımayı amaçlıyoruz. Kerevitaş ve Şok şirketlerimizin de BIST Sürdürülebilirlik Endeksi'nde yer alması sorumluluklarımızı daha çok artırıyor." değerlendirmelerinde bulundu.

Kaynak: AA

.

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ