USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kemerburgaz Üniversitesi: Gelin birlik olalım!

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Kutlu Doğum etkinliği kapsamında program düzenledi. Öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği etkinlikte “Gelin birlik olalım” mesajı verildi.

Kemerburgaz Üniversitesi: Gelin birlik olalım!
20-04-2016 14:47
Google News

“FARKLI DİNE MENSUP ARKADAŞLARLA HOŞGÖRÜ İÇERİSİNDE ÖĞRENİM GÖRÜYORUZ”

Kemerburgaz Üniversitesi Siyasal ve Sosyal Araştırmalar Kulübünün düzenlediği etkinlik hakkında bilgi veren kulüp üyesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümü 2. Sınıf öğrencisi Hatice Elif Özdemir, “Biz Siyasal ve Sosyal Araştırmalar Kulübü olarak bu programı düzenledik. Bizim için çok güzel bir imkân, birçok farklı dine mensup arkadaşlarımızla aynı üniversitede okuyoruz ve hoşgörü içerisinde burada öğrenim görüyoruz. Onların kutsal günleri de burada kutlanıyor, bizde önemli günlerimizi burada kutluyoruz” dedi.

“Hoşgörü içerisinde yaşayıp, birbirimize saygı ve sevgi duymayı öğreniyoruz” diyen Özdemir, “Bugün kutlu doğum haftasını kutluyoruz, bu imkânı bize sağlayan İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi’ne çok teşekkür ederiz. Üniversitede kuran okutabilme imkânımız var, farklı hocalar çağırıp buradaki arkadaşlarımıza dinimizi ve peygamberimizi anlatabiliyoruz. Farklı dinlerden pek çok arkadaşımızı gelip bize eşlik ediyor bizde onların kutsal günlerinde onlara eşlik ediyoruz.

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ