USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'tan “itibarlı belediye“ açıklaması

"Son bir buçuk yılda, Keçiören Belediyesi'ni Ankara`nın en borçlu ve en fazla faiz ödeyen belediyesi konumundan...

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'tan “itibarlı belediye“ açıklaması
29-08-2020 15:50
Google News

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, belediye kaynaklarını verimli kullanarak yapılan yatırımlar sayesinde Keçiören Belediyesini Türkiye’nin en itibarlı belediyesi haline getirdiklerini belirtti.

Altınok yaptığı yazılı açıklamayla, belediye öz kaynaklarıyla bir yandan borçların ödendiğini öte yandan ise ilçeye karlı yatırımlar yapıldığını kaydetti.

Belediye kaynaklarını verimli kullanarak yapılan yatırımlar sayesinde Keçiören Belediyesi'ni Türkiye’nin en itibarlı belediyesi haline getirdiklerini belirten Altınok, şunları kaydetti:

"Sadece Fen İşleri Müdürlüğümüz, öz kaynaklarımızla ödemeleri gerçekleştirilen 22 milyon TL değerindeki ihalelerle ilçemizin birçok noktasına borçlanmadan eserler inşa etti, birçok hizmeti vatandaşımızla buluşturdu. Bunun yanı sıra göreve başladığımız günden itibaren araç kiralama yöntemine son vererek belediyemizin araç filosuna 50 milyon TL değerinde, toplam 127 adet hizmet aracını kazandırdık. Bu yolla çöp toplama ve kiralık araç giderlerini ortadan kaldırarak belediyemizi kara geçirdik. Bugün itibarıyla bu hizmet araçlarımızın değeri de ikiye katlanmış durumdadır.

Son bir buçuk yılda, Keçiören Belediyesi'ni Ankara`nın en borçlu ve en fazla faiz ödeyen belediyesi konumundan en itibarlı, ekonomik anlamda en rahat ve en çok yatırım yapan belediyesi konumuna taşıdık. Bu itibarı da, Milli Piyango'dan ya da şans oyunlarından para kazanarak değil, bütçemizin kabiliyetleri doğrultusunda geri ödeme gücümüzü belirleyerek elde ettik. Bütçemizin elvermediği hiçbir yatırımı Keçiören Belediyesi Meclisi'ne taşımadık."

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ