USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Kaza yapan LPG’li otomobil alev aldı: 2 yaralı

Diyarbakır’da biri LPG’li iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 sürücü yaralandı.

Kaza yapan LPG’li otomobil alev aldı: 2 yaralı
19-12-2016 01:02
Google News

Kazada otomobillerden birinin alev alması üzerine yaralı sürücüler, canlarını kurtarmak için yolun karşısına can havliyle kendilerini attı.

Kaza, merkez Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi Zümrüt Kent Caddesi üzerinde bulunan kavşakta yaşandı. Edinilen bilgilere göre, 21 BR 584 plakalı otomobil kavşaktan dönmek üzere olan 21 FT 920 plakalı otomobile çarptı. Otomobil sürücüleri çarpmanın etkisiyle yaralandı. 21 BR 584 plakalı otomobilin LPG’li olmasıyla nedeniyle bir anda alev aldı. Otomobil içerisinde yaralı olan sürücüler can havliyle kendilerini yolun karşısına atarken, otomobil alev alarak yanmaya başladı. Yoldan geçen sürücülerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen itfaiye erleri yangını büyümeden söndürdü. Olayda yanan otomobil kullanılamaz hale geldi. Yaralı sürücüler ise ambulanslarla bölgedeki hastaneye sevk edildi.

Polis, kazayla ilgili olarak soruşturma başlattı. Bir süre kontrollü olarak trafiğin sağlandığı caddede otomobillerin çekilmesiyle yol trafiğe açıldı.

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ