USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kaza sorgulama kaç şekilde yapılabilir? Araç kazaları nasıl sorgulanır?

Trafikte çoğalan araçlar yüzünden kaza oranları oldukça artmaktadır. Günümüzde internetin sağladığı kolaylıklar sayesinde artık trafik şubesine gitmeden araçların kaza sorgulama işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Kaza sorgulama kaç şekilde yapılabilir? Araç kazaları nasıl sorgulanır?
14-02-2017 02:02
Google News

Trafikte çoğalan araçlar yüzünden kaza oranları oldukça artmaktadır. Günümüzde internetin sağladığı kolaylıklar sayesinde artık trafik şubesine gitmeden araçların kaza sorgulama işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle ikinci el araba alacak kişilerin alacakları araç için kaza tespit sorgulaması yaptırmaları çok önemlidir. Böylece hasarlı araç almaz ve daha sağlam bir araç alma şanslarını artırırlar.

Araç kazaları nasıl sorgulanır?

·        İstediğiniz aracın kaza sorgulamasını yaptırabilirsiniz. Birkaç yoldan araçların kaza sorgulamasını yaptırabilirsiniz. Bunlardan biride tramersorgu.com dur.

·        İlk sorgulama tekniği trafik şubesine giderek kaza tespiti kayıtlarını aramaktır.

·        İkinci sorgulama yöntemi telefonla kaza sorgulama yaptırabilirsiniz. Büyük harflerle mesaj bölümüne HASAR, KAZA ya da hangi bilgiyi öğrenmek istiyorsanız yazarak 5664’e kısa mesaj olarak gönderebilirsiniz. Bu hizmet tüm gsm operatörlerinde 4TL tutarı ücretlendirilmektedir.

Üçüncü bir kaza sorgulama işlemi ise internet üzerinden online sisteme giriş yaparak yapılan sorgulamadır. E-devlet şifreniz ile sisteme giriş yaparak önce kimliğinizi doğrulatır sonrasında da karşınıza gelen ekranda e-devlet şifreniz ve TC kimlik numaranız ile sisteme giriş yaparak istediğiniz aracın tramer kaza sorgulama işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

 

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ