USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel haber-Şirket Haber

Kaspersky harici tehdit istihbaratı hizmetlerinde lider olarak gösterildi

"Petabaytlarca zengin tehdit verisi, gelişmiş makine öğrenme teknolojileri ve benzersiz küresel uzmanlarıyla...

Kaspersky harici tehdit istihbaratı hizmetlerinde lider olarak gösterildi
31-03-2021 14:33
Google News

Kaspersky, araştırma ve danışmanlık şirketi Forrester'ın "The Forrester Wave: External Threat Intelligence Services Q1, 2021" raporunda harici tehdit istihbaratı (TI) hizmetlerinde "lider" sağlayıcılar arasında konumlandırıldı.

Kaspersky açıklamasına göre, 2021 İlk Çeyrek External Threat Intelligence Services raporu, tehdit istihbaratı ortamındaki eğilimlere genel bir bakış eşliğinde on iki farklı güvenlik hizmetleri sağlayıcısının uzmanlığını değerlendiriyor.

Kaspersky, raporda, harici tehdit istihbarat hizmetleri değerlendirmesinde lider kategoride yer alan üç sağlayıcıdan biri oldu.

- Forrester tarafından her büyüklükteki işletme için geçerli uygun olarak nitelendirildi

Forrester'ın raporunda istihbarat kalitesinde öncü olarak öne çıkardığı Kaspersky, mevcut teklif kategorisinde en yüksek iki puandan birini aldı.

Forrester, siber tehdit istihbaratı kriterinde şirketi en yüksek puanla ödüllendirdi. Rapor ayrıca Kaspersky'e durum-bağlantı noktası operasyonları ve siber tehditlere karşı ilk elden gözlem konusunda sağladığı üstün görünürlük nedeniyle en yüksek puanı verdi.

Açıklamada verilen bilgilere göre, Forester, Kaspersky’nin müşterilerinin bilgi taleplerine yanıt verme yeteneğine de dikkati çekti. Referans müşteriler Kaspersky’nin bilgi kalitesinden, müşterilere sunduğu verimlilikten ve sonuçların ölçülmesine yardımcı olma sürecinden memnun kaldılar.

Dünyanın önde gelen araştırmacıları ve analistleri tarafından desteklenen Kaspersky Tehdit İstihbarat Hizmetleri, Forrester tarafından her büyüklükteki işletme için geçerli uygun olarak nitelendirildi.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ