USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BÄ°ST 0.000
Genel

Kaspersky'den “küçük şirketlerdeki personelin daha az işveren desteğine ihtiyacı var“ tespiti

"Küçük işletmelerde çalışma deneyimi olan insanlar, yeni çalışma koşullarında kendilerini daha yeterli hissettiler ve bu...

Kaspersky'den “küçük şirketlerdeki personelin daha az işveren desteğine ihtiyacı var“ tespiti
20-01-2021 14:06
Google News

Kaspersky, küçük şirketlerdeki personelin büyüklere oranla daha az işveren desteğine ihtiyacı olduğunu belirledi.

Şirket açıklamasına göre, Kaspersky'nin son anketi, sosyal yardım, internet veya telefon faturalarını karşılamak gibi ek faydalara yönelik destek beklentilerinde bir boşluk olduğunu ortaya koydu.

Türkiye'deki küçük şirket çalışanlarının yüzde 45'i bu konularda destek isterken, orta ölçekli işletmelerde çalışanlar için bu oran yüzde 58'e çıkıyor.

Küçük işletmelerdeki çalışanların yüzde 20'si ve orta ölçekli şirketlerde çalışanların yüzde 24'ü, uzaktan çalışırken meslektaşlarıyla daha fazla sayıda kişisel temas noktasına sahip olmayı istiyor.

Doğru ekipmanı ve bilgi teknolojileri araçlarını sağlamaya yardımcı olmak, Türkiye'de hem küçük (yüzde 48) hem de orta ölçekli şirketlerde (yüzde 53) çalışanların talep ettiği bir diğer önemli konu olarak öne çıkıyor.

Duygusal veya psikolojik desteğe neredeyse tüm işletmeler için aynı ölçüde ihtiyaç duyuluyor. Türkiye'de bu oran küçük kuruluşlarda yüzde 23 iken, büyük kuruluşlarda yüzde 30 olarak belirlendi.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi