USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Kaspersky ASAP, Türkçe olarak kullanıma sunuldu

Kaspersky'nin Otomatik Güvenlik Farkındalığı Platformu artık Türkçe olarak hizmet verecek

Kaspersky ASAP, Türkçe olarak kullanıma sunuldu
11-11-2020 13:56
Google News

Kaspersky'nin Otomatik Güvenlik Farkındalığı Platformu (ASAP) artık Türkçe olarak da hizmet verecek.

Kaspersky'den yapılan açıklamaya göre, siber olayların yüzde 80'inden fazlası insan hatasından kaynaklanıyor ve şirketler, çalışanların sebep olduğu sorunlardan kurtulmak için milyon liralar harcıyor.

Kaspersky, şirketlerin bu sorunu ele almasına yardımcı olmak için şirketlerin personelin en yeni beceriler ve bilgilerle donatılmasını daha da kolaylaştırmak için bir Otomatik Güvenlik Farkındalığı Platformu'nu (ASAP) geliştirdi.

Artık Türkçe olarak kullanıma sunulan çevrimiçi hizmet, şirketlere çalışanlarının siber farkındalığını artırarak mikro öğrenme, farklı ders formatları ve sürekli güçlendirme ile eğitim verimliliğini artırmaya yardımcı olmayı amaçlıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kaspersky Türkiye Pazarlama Müdürü Ünsal Yurdakonar, şunları kaydetti:

"Kaspersky olarak kullanıcıların farkındalığını artırma konusuna büyük önem veriyoruz ve Türkiye'deki insanların çalışanlara yönelik eğitim platformumuzdan kendi ana dillerinde yararlanabilmelerinden mutluluk duyuyoruz.

Mikro öğrenme yaklaşımı ve otomatik öğrenme yolları aracılığıyla personelin katılımını sağlamanın yanı sıra becerilerin kolay edinilmesini sağlamayı ve kayıpları önlemeyi umuyoruz. Bu yaklaşım özellikle verimli bir güvenlik bilinci programını yönetmek için deneyimli personeli veya kaynakları olmayan küçük işletmeler için geçerli."


Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ