USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Kasayı açamayınca götürdüler

İstanbul Bağcılar’da bir iş yeri, kimliği belirsiz silahlı şahıslar tarafından soyuldu. Kasayı alan hırsızlar, kayıplara karıştı.Olay, Bağcılar Koçman Cadde’si üzerinde bulunan bir iş yerinde saat 05.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, iş yerine

Kasayı açamayınca götürdüler
13-05-2015 12:05
Google News

İstanbul Bağcılar’da bir iş yeri, kimliği belirsiz silahlı şahıslar tarafından soyuldu. Kasayı alan hırsızlar, kayıplara karıştı.
Olay, Bağcılar Koçman Cadde’si üzerinde bulunan bir iş yerinde saat 05.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, iş yerine gelen ikisi silahlı 6 kişi iki bekçiyi silah tehdidiyle etkisiz hale getirdi. Bekçilerin ellerini bağlayan silahlı şahıslar, bekçileri de yanlarına alarak kasanın bulunduğu kata çıktı. Kasayı açamayan soyguncular, kasayı alarak olay yerinden kaçtı. Bekçilerin durumu polise bildirmesiyle olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri bekçilerin ifadelerini alarak işyerinde detaylı delil araştırması yaptı. Soyguncuların işyeri girişinde bulunan ancak kayıt yapmadığı öğrenilen güvenlik kamerasını da kırdıkları görüldü.
Olayla ilgili soruşturma başlatan polisin soyguncuları yakalamak için çalışması devam ediyor. Soyguncuların götürdüğü kasada ne kadar para olduğunun ise işyeri yetkililerinin incelemesinin ardından ortaya çıkacağı kaydedildi.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ