USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

'Karar için 18 maddelik değişikliği okuyun'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasının memleket meselesi olduğunu belirterek, "Karar için ne olursunuz anayasa değişikliğindeki 18 maddelik değişikliği hepiniz açın ham metniyle okuyun." dedi. - Anadolu Ajansı

'Karar için 18 maddelik değişikliği okuyun'
28-03-2017 17:57
Google News

AYDIN

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasının memleket meselesi olduğunu belirterek "Hayır çıkarsa kimlerin sevineceğini çok iyi biliyoruz. Terör örgütü de ülkemiz üzerinden plan yapan İsviçre, Hollanda Avusturalya, Almanya oradaki yöneticiler de sevinecek. İster onları sevindirin ister milleti sevindirin." dedi.

Ataş, Kuşadası ilçesinde iş adamları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Herkesin siyasi görüşüne saygı duyduklarını belirten Ataş, "Farklı siyasi görüşleriniz olabilir. Ama hiçbirinizin siyasi görüşü Türkiye’den daha önemli değildir. Türkiye üzerinde oynanmak istenen oyunların ne kadar derinlemesine olduğunu hepimizin görmesi gerekiyor. Bu topraklarda bu milleti yok etmek için sefer düzenleyenler, demokratik yöntemlerle sonuç alamadıkları için demokrasi dışı yöntemlerle ve bugün de diplomatik yöntemlerle Türkiye’yi boğazını sıkıp yok etme gayreti içerisindeler." diye konuştu.

"FETÖ terör örgütü niye hayır cephesinde mücadele ediyor"

Halk oylamasında hayır diyenlerin kimler olduğunu vatandaşın bilmesi gerektiğini vurgulayan Ataş, "Bunu söyleyince Sayın Kılıçdaroğlu kızıyor. Müsaade et de bunu milletimiz bilsin. Hayır diyenlere biz 'terörist' demiyoruz. Ama bu ülkede vatan hainliği yapanlar ve bu ülkede terörist düşmanlar hayır cephesinde yer alıyorsa ben bunu milletimle paylaşmak durumundayım. Vatan hainleri ve teröristler 'hayır' diyor. Vatan hainlerinin ve teröristlerin niçin hayır dediğini sorguluyorum." dedi.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi geldiği takdirde ülkenin bölüneceği yönünde gerçek olmayan bilgilerin paylaşıldığının altını çizen Ataş, şunları kaydetti:

"Bölünecekse buna en çok terör örgütü sevinir ve 'evet' demesi lazım. Niye 'hayır' diyor? Bunun içinde bir plan bir oyun yok mu? Bunu görmeyecek miyiz biz? FETÖ terör örgütü niye hayır cephesinde mücadele ediyor. Bizim bir tane vatanımız var. Bir tane bayrağımız var. Bu bayrağı ve bu ülkeyi yok etmek için çalışanları biz çok iyi biliyoruz. 15 Temmuz’u da çok iyi gördük ondan sonraki sürecide çok iyi gördük. Onun için ülkemizin geleceğiyle ilgili verilecek bu önemli kararı hepimizin çok iyi değerlendirmesi gerekiyor. Bu memleket meselesi. Hayır çıkarsa kimlerin sevineceğini çok iyi biliyoruz. Terör örgütü de ülkemiz üzerinden plan yapan İsviçre, Hollanda Avusturalya, Almanya oradaki yöneticiler de sevinecek. İster onları sevindirin ister milleti sevindirin. Karar için ne olursunuz anayasa değişikliğindeki 18 maddelik değişikliği hepiniz açın ham metniyle okuyun."

Ataş, daha sonra Didim ilçesinde kanaat önderleri ve iş adamlarıyla görüştü.

Muhabir: Ferdi Uzun,İbrahim Uzun

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Fenerbahçe513+11
2Galatasaray412+11
3Başakşehir FK410+6
4Beşiktaş410+6
5Eyüpspor59+4
6Konyaspor57-1
7Sivasspor57-1
8Antalyaspor57-3
9Göztepe46+2
10Samsunspor46+1
11Kasımpaşa55-2
12Çaykur Rizespor54-10
13Trabzonspor330
14Gaziantep FK33-1
15Alanyaspor53-5
16Bodrum FK53-5
17Kayserispor32-1
18Hatayspor52-5
19Adana Demirspor51-7
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ