USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Çevre-Hayat

Kahraman Astsubay Halisdemir anısına forma

Adanaspor taraftarları, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında cuntacı generali vurarak darbenin seyrini değiştiren kahraman Astsubay Halisdemir anısına hazırlattıkları formayı Vali Demirtaş'a takdim etti. - Anadolu Ajansı

Kahraman Astsubay Halisdemir anısına forma
18-10-2016 18:08
Google News

ADANA

Adana Valisi Mahmut Demirtaş'a, Adanaspor taraftarlarından Selahattin Baynal, Mahmut Seyhan, Ercan Şekerci, Vedat Taner Güngör, Çağatay Akbulut ve Burak Volkan Ünal'ı makamında kabul ederek bir süre görüştü.

Taraftarlar, Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci general Semih Terzi'yi vurduktan sonra şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir anısına hazırlattıkları ve önünde, "O sizi iki kurşunla bitirdi, siz onu 30 kurşunla ölümsüzleştirdiniz" yazılı çerçeve içindeki Adanaspor formasını Vali Demirtaş'a verdi.

Vali Demirtaş, forma için teşekkür ederek, taraftarlara ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Darbe girişimi sırasında şehit olanlara Allah'tan rahmet, tedavisi devam eden yaralılara şifa dileğinde bulunan Demirtaş, "Ömer Halisdemir gibi kahramanlarımızın sayesinde bu süreci çok kolay bir şekilde atlattık ve bu terör örgütünün oyunu bozulmuş oldu." dedi.

Muhabir: Yusuf Koyun

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ