USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Kaçırılan iş adamı kumar şebekesinin lideri çıktı

İstanbul’da kaçırıldığı gerekçesiyle polise başvuran iş adamı Ahmet M., uluslararası bir kumar şebekesinin Türkiye sorumlusu olduğu gerekçesiyle 2 kişi ile birlikte gözaltına alındı. İstanbul’da kaçırılan iş adamıyla ilgili...

Kaçırılan iş adamı kumar şebekesinin lideri çıktı
29-12-2015 17:58
Google News
İstanbul’da kaçırıldığı gerekçesiyle polise başvuran iş adamı Ahmet M., uluslararası bir kumar şebekesinin Türkiye sorumlusu olduğu gerekçesiyle 2 kişi ile birlikte gözaltına alındı.
İstanbul’da kaçırılan iş adamıyla ilgili soruşturma yürüten polis ekipleri, uluslararası kumar şebekesinin Türkiye ayağını ortaya çıkardı. İstanbul’da polise başvuran iş adamı Ahmet M., kaçırıldığını ve 310 bin lira fidye ödeyerek kurtulduğunu ifade etti. Olayı soruşturan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçırılma olayı ile ilgili E.K. ve M.T.(29) ‘yi gözaltına aldı. İfadeler doğrultusunda derinleştirilen soruşturmadan uluslararası bir kumar şebekesinin izlerine ulaşıldı. Polis, kaçırılan iş adamı Ahmet M.’nin uluslararası kumar şebekesinin Türkiye sorumlusu olduğunu ve aynı şebekenin bayilerinden E.K. ve M.T. tarafından kaçırıldığını belirledi. Polis, bunun üzerine Ahmet M. ile yeğeni T.M. ve şebekenin Almanya sorumlusu olduğu öğrenilen Deniz E.’yi de gözaltına aldı.
Şüphelilerden E.K. ve M.T., Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından adliyeye sevk edilirken, Ahmet M., D.E. ve T.M. ise Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ