USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
En Son Yazılar

Juan Mata: "Daha iyi olabiliriz"

DIŞ HABERLR- Manchester United'ın İspanyol yıldızı Juan Mata, ligin ilk iki haftasında iyi oynamadıklarını kabul ederken, sezonun bu aşamasında önemli olanın kazanmak olduğunu belirtti. Juan Mata; '90 dakika sonunda güzel bir golle galip geldik ve sezona

Juan Mata:
18-08-2015 06:03
Google News

DIŞ HABERLR- Manchester United'ın İspanyol yıldızı Juan Mata, ligin ilk iki haftasında iyi oynamadıklarını kabul ederken, sezonun bu aşamasında önemli olanın kazanmak olduğunu belirtti.

Juan Mata; '90 dakika sonunda güzel bir golle galip geldik ve sezona başlamak istediğimiz gibi başladık. Takım olarak ne kadar kararlı olduğumuzu gösterdik. Rakibimize fazla pozisyon şansı vermedik, ki bu da çok olumlu bir durum' ifadelerini kulllandı.

İspanyol yıldız, takım olarak daha iyi olabileceklerini belirterek; 'Sezon çok uzun ve biz de zirvede olabilmek için galip gelerek başlamalıyız. Önümüzde önemli maçlar var. Old Trafford ve Carrington'da bugünlerde iki söz çok söylenir; 'Şampiyonlar Ligi'. Playoff turunda iki kritik maç yapacağız. Herkes grup aşamasına kalmak istiyor. Sezon başında da hazırlıklarımız bu an içindi' diyerek sözlerini noktaladı.



Kaynak: sporx.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ