USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Medya

Jirinovski'den TV ekranında bomba Erdoğan iddiaları

Jirinovski, "Erdoğan’la İncirlik dahil her konuda anlaştım" dedi ve çeşitli iddialarda bulundu

Jirinovski'den TV ekranında bomba Erdoğan iddiaları
28-08-2018 00:11
Google News

Rusya Liberal Demokrat Partisi Başkanı Vladimir Jirinovski, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İncirlik üssü dahil bir çok konuda mutabakat sağladığını iddia etti.

Kafkassam Moskova muhabiri Fuad Safarov'un bildirdiğine göre, Resmi Rossiya televizyon kanalında, ünlü sunucu Vladimir Solovyov, Jirinovski’den, “Sayın Jirinovski eğer sizi Erdoğan’la görüşmeye göndersek, İncirlik üssünden Amerika’nın çıkartılması ve yerine bizim oraya girmemiz konusunda mutabakat sağlayabilirmisiniz?” diye sordu.

Erdoğan NATO'dan çıkmaya hazır! Şanghay üyeliğini istiyor...

Soru üzerine Jirinovski, şunları söyledi:

“Ben onlarla tüm bu konularla mutabakat sağladım. Ben Rusya Dışişleri’ne, Uşakov’a (Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Dış İlişkiler Danışmanı Yuri), Rusya Güvenlik Konseyi’ne ve Devlet Başkanı’na mektup gönderdim. Devlet Başkanı’nı telefonla aradım.

Erdoğan NATO’dan çıkmaya hazır. Erdoğan Rusya’dan Şanghay İşbirliği Örgütü’ne üye yapılmasını istiyor. Biz ise Türkiye’yi üye yapmıyoruz.

Erdoğan, bizim vatandaşları iç kimlikle gelmelerine yeşil ışık yakıyor ve buna hazır. Erdoğan Türkiye’de turizm alanında ruble ile ticaret yapmaya hazır. Biz ise frene basmış durumundayız.”

.

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ