USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

İzmir’de puanlar paylaşıldı

Boluspor’la 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulunan Karşıyaka Antrenörü Mustafa Ati Göksu, "3 puan almak istiyorduk ama olmadı" diye konuştu. PTT 1. Lig’in 21. haftasında Boluspor’u konuk eden Karşıyaka, rakibiyle...

İzmir’de puanlar paylaşıldı
15-02-2016 23:52
Google News
Boluspor’la 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulunan Karşıyaka Antrenörü Mustafa Ati Göksu, "3 puan almak istiyorduk ama olmadı" diye konuştu.
PTT 1. Lig’in 21. haftasında Boluspor’u konuk eden Karşıyaka, rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Karşıyaka Antrenörü Mustafa Ati Göksu, “3 puan almak istiyorduk ama olmadı” dedi.
İlk yarı iyi oynamadıklarını söyleyen Göksu, “İkinci yarı kazanmak için her şeyi yaptık, beraberliği sağladık. Bu ligde 1 puan da çok önemli. Önümüzde zor maçlar var. Zoru başarmak futbolcularımızın elinde. Haftaya kaybettiğimiz puanı telafi edip 3 puanlar alıp yolumuza devam edeceğiz. Seyircimiz desteğe devam ettiği sürece biz de puan almaya devam edeceğiz” diye konuştu.

BOLUSPOR CEPHESİ
Karşıyaka ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından konuşan Boluspor Antrenörü Hamit Cihan, teknik direktör Fatih Tekke’nin hakemlerden yakındığını söyledi.
PTT 1. Lig’in 21. haftasında Boluspor’u konuk eden Karşıyaka, rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Boluspor Antrenörü Hamit Cihan, Karşıyaka’nın kendilerine karşı agresif oyun sergileyeceğini bildiklerini söyleyerek, “Planladığımız gibi giden bir maçta özellikle 45. ve 60. dakikalar arasında yakaladığımız pozisyonları gole çevirsek maçı bitirebilirdik. Almış olduğumuz 1 puan da bizi memnun etti. Fatih hocamın bir isteği var; hakemlerin bu tür stresli maçlarda biraz daha dikkatli olması gerektiğini söyledi” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ