USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

İzmir fırtınanın ardından normale dönüyor

İzmir'de dün akşam saatlerinde hızı saatte 90 kilometreye ulaşan fırtına, ağaçları devirdi, çatıları ve minareleri uçurdu. Oluşan zarar havanın aydınlanmasıyla ortaya çıkarken hasarlar giderilmeye başlandı.

İzmir fırtınanın ardından normale dönüyor
26-01-2019 19:02
Google News

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün İzmir'e fırtına uyarısının ardından, dün akşam saatlerinde kentte rüzgarın hızı saatte 90 kilometreye kadar çıktı. Fırtına, hayatı adeta felç ederken, bölgede onlarca ağaç devrildi.
Fırtına nedeniyle, Buca, Karabağlar ve Konak'ta çatılar araçların üzerine uçarken, çok sayıda otomobilde maddi hasar meydana geldi. Minareler de rüzgar nedeniyle zarar gördü. Kimsenin yara almaması vatandaşların tesellisi oldu.

"Tek tesellimiz kopan çatının altında birinin kalmaması"

Karabağlar ilçesi 3945 Sokak'ta bulunan bir binanın çatısı fırtınanın etkisiyle yerinden koparken 3 arabaya da hasar verdi. Çatının koptuktan sonra bir süre asılı kaldığı anlatan Mehmet Coşkun, "Herkes panik oldu. Tek tesellimiz kopan çatının altında birin kalmaması" dedi. Olayın olduğu sokakta berber dükkanı bulunan Mehmet Emin Ilık ise sabah geldiği zaman korkunç bir manzarayla karşılaştığını ifade ederek, "Bu çatı ikinci kez uçuyor. Dükkanımın camları kırılmış. Sonuçta bir afet, kimseden şikayetçi değilim ama buranın bir an önce temizlenmesini istiyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ