USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel haber-Şirket Haber

İTÜ ETA Vakfı Doğa Kolejine IDC ödülü

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji, "Doğa'm Evimde" platformu ile en saygın teknoloji ödüllerinden birine daha layık görüldü

İTÜ ETA Vakfı Doğa Kolejine IDC ödülü
09-04-2021 16:22
Google News

IDC CIO Ödülleri 2021, "Future of Work – Borderless Organization (İşin Geleceği- Sınır Tanımayan Organizasyonlar)" kategorisinde, "Best Borderless Organization of The Year (Yılın En İyi Sınır Tanımayan Organizasyonu)" unvanı ile birincilik ödülü İTÜ ETA Vakfı Doğa Kolejine verildi.

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji'nden yapılan açıklamaya göre, dünya çapında 110'dan fazla ülkede teknoloji ve uzmanlık sunan, dünyanın en büyük uluslararası veri şirketlerinden IDC tarafından organize edilen IDC CIO Ödülleri 2021 sonuçlandı.

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji, "Doğa'm Evimde" platformu ile en saygın teknoloji ödüllerinden birine daha layık görüldü. IDC CIO Ödülleri 2021, "Future of Work – Borderless Organization (İşin Geleceği- Sınır Tanımayan Organizasyonlar)" kategorisinde, "Best Borderless Organization of The Year (Yılın En İyi Sınır Tanımayan Organizasyonu)" unvanı ile birincilik ödülü İTÜ ETA Vakfı Doğa Kolejine verildi.

IDC CIO 2021 Ödülleri, öncü dijital dönüşüm girişimlerini hedef aldı. 7 ana dalda 14 kategoride 259 proje değerlendirildi.

154 kişilik bağımsız jüri, uzaktan eğitimdeki önderlik ve başarımızı bir kez daha tescilledi. Üstelik, "Doğam Evimde" ile zirveye yerleşen İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji, ödüle layık görülen tek eğitim kurumu oldu.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ