USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel haber-Şirket Haber

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji kampüslerinde ilk gün heyecan ve coşkuyla karşılandı

"Kovid-19 salgınına karşı İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji olarak gerekli tüm tedbirleri aldık. "

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji kampüslerinde ilk gün heyecan ve coşkuyla karşılandı
07-09-2021 13:08
Google News

İSTANBUL

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji kampüslerinde okulun ilk günü heyecan ve coşku ile karşılandı.

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji açıklamasına göre, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan tüm tedbirlerle öğrenciler "Doğa"larına, öğretmenler de öğrencilerine kavuştu.

Yüz yüze eğitimden uzak geçen 1,5 yılın ardından okullar yeniden tam zamanlı olarak eğitim öğretime başladı. İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji uzman akademik kadrosu, öğrencilerini tüm kampüslerde alınan tedbirlerle büyük bir mutluluk ile karşıladı.

Yüz yüze eğitimde arkadaşlarıyla ve öğretmenleriyle buluşan öğrenciler ise hem heyecanlı hem mutlu oldu. Okul açılış töreninde hep bir ağızdan İstiklal Marşı'nı okuyan öğrenciler tören sonrası sınıflarındaki yerini aldı.

"TSE Kovid-19 Okulum Temiz Belgesi" ile onaylanan üst seviye sağlık önemleri ile tüm kampüslerini koruyan İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji, öğrencilerinin sağlıklı bir eğitim öğretim dönemine başlaması için tüm tedbirleri aldı. Türkiye genelindeki tüm kampüslerde okulun ilk gününü coşkuyla karşılayan öğrenciler, okul yönetiminin aldığı tedbirlerle birlikte maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymayı ihmal etmedi.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ