USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

İsyan etti

Brezilya’nın Kolombiya’ya 1-0 mağlup olduğu karşılaşmada kırmızı kart görerek oyundan atılan Neymar, hakemleri suçladı. Yıldız oyuncu, “Doğru karar veremeyen vasıfsız hakemlerden bıktım artık” dedi.Copa America C Grubu 2. maçında Kolombiya ile karşılaşan

İsyan etti
18-06-2015 15:25
Google News

Brezilya’nın Kolombiya’ya 1-0 mağlup olduğu karşılaşmada kırmızı kart görerek oyundan atılan Neymar, hakemleri suçladı. Yıldız oyuncu, “Doğru karar veremeyen vasıfsız hakemlerden bıktım artık” dedi.
Copa America C Grubu 2. maçında Kolombiya ile karşılaşan Brezilya, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Mücadelenin uzatma bölümlerinde Bacca ile girdiği pozisyonda kırmızı kart gören Barcelona’nın Brezilyalı yıldızı Neymar, karşılaşma sonunda hakemlere isyan etti.

"VASIFSIZ HAKEMLERDEN BIKTIM"
23 yaşındaki oyuncu, maçın ardından yaptığı açıklamada, “Verilen kararlar her zaman benim aleyhime oluyor. Hakemin sıktığı kaybolan köpüğü onlar silince kart verilmiyor ama ben silince direk sarı kart gördüm. Bunlar beni delirtmiyor ama inanın doğru karar veremeyen vasıfsız hakemlerden bıktım artık" dedi.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ