USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

İstiklal Caddesi’nde üst düzey önlem

Fransa’da gerçekleşen terör saldırısının ardından İstanbul’daki Fransız Başkonsolosluğu’nda geniş güvenlik önlemleri alan polis, güvenlik önlemlerinin kapsamını daha da genişletti. İstiklal Caddesi’nde bavullar didik didik arandı.Fransa’da...

İstiklal Caddesi’nde üst düzey önlem
15-07-2016 18:52
Google News
Fransa’da gerçekleşen terör saldırısının ardından İstanbul’daki Fransız Başkonsolosluğu’nda geniş güvenlik önlemleri alan polis, güvenlik önlemlerinin kapsamını daha da genişletti. İstiklal Caddesi’nde bavullar didik didik arandı.
Fransa’da gerçekleşen terör saldırısının ardından, güvenlik gerekçesiyle bir süredir kapalı olan, Taksim’deki Fransa Başkonsolosluğu önünde geniş güvenlik önlemleri uygulanmaya devam ediliyor. Özel harekat polislerinin de destek verdiği çalışmaların kapsamı genişletildi. Asayiş ekipleri, İstiklal Caddesi’nin Taksim Meydanı’ndaki girişinde şüpheli şahıslara kimlik sorup bavullarını didik didik arıyor. Güvenlik önlemlerine İstiklal Caddesi’nde bombaya karşı duyarlı, uzman polis köpeğiyle devriye gezen bir ekip de dahil edildi.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ