USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

İşte, Samsung Galaxy S7’de bulunması beklenen 7 özellik

Önümüzdeki seneye damgasını vuracak telefonlardan biri olan Samsung'un sonraki amiral gemisi modeli Galaxy S7'de bulunması beklenen 7 özelliği yazımızda topladık.

İşte, Samsung Galaxy S7’de bulunması beklenen 7 özellik
15-11-2015 20:12
Google News

Önümüzdeki seneye damgasını vuracak telefonlardan biri olan Samsung'un sonraki amiral gemisi modeli Galaxy S7‘de bulunması beklenen 7 özelliği yazımızda topladık.

2015 yılının en bomba telefonlarının tanıtımlarını geride bıraktık. Böylece tüm teknoloji dünyası 2016'nın telefonlarına odaklandı. 2016'nın en iyi telefonlarından biri olacak olan Galaxy S7 ile ilgiliyse şimdiden çok fazla beklenti var. Kimi sızıntılardan oluşan, kimiyse sadece beklentilerden oluşan bu 7 özelliği yazımızda topladık. İşte Samsung Galaxy S7‘de olması beklenen 7 özellik.

Magnezyum ve Daha İnce Bir Gövde

galaxy s7 galeri

Telefonda kullanılacak olan cam yapının magnezyum bulunduracağı düşünülüyor. Böylece gövde yapısı olarak daha sağlam ve premium bir telefon karşılayacak. Ayrıca telefonun bu yapıyla birlikte inceltileceği de düşünülüyor.

Daha Büyük Ekran

galaxy s7 galeri 2

Halef modelde S6’ya göre daha büyük bir ekranın kullanılması bekleniyor. S7 için 5.2 inç olması beklenen ekranın, “bükülmüş S7” olan S7 Edge için 5.7 için olacağı düşünülüyor.

Daha hızlı Snapdragon ve Exynos İşlemciler

galaxy s7 galeri 3

Cihazda 14 nm teknolojisi üretilen Exynos 8890 ve Qualcomm Snapdragon 820 kullanılması bekleniyor. Bu ikili, önümüzdeki yılın en performanslı işlemcilerinden olacaklar, dolayısı ile bunu yeni amiral gemisi cihaz için söyleyebiliriz.

Daha Gelişmiş Kamera

galaxy s7 galeri 4

Yeni telefon, selefi Galaxy S6’nın 16 mp’lik kamerasından daha yüksek çözünürlüklü ve gelişmiş kameraya sahip olabilir. Bu tarafta Samsung 20 mp’lik RGBW piksel dizilimine sahip sensörü kullanılabilir.

ESS Ses Çipi

galaxy s7 galeri 5

Galaxy S7, daha kaliteli ses çıkışına sahip olmak üzere ESS bir ses çipiyle donatılabilir. Böylece telefonun kulaklıktan veya hoparlörden verdiği ses çıkışı ve gücünde ciddi artış olabilir.

Force Touch (veya 3D Touch, ClearForce) 

İlk olarak Apple iPhone 6S’de karşımıza çıkan basınca duyarlı 3D Touch sistemi bazı markalara geldiği gibi yeni amiral gemisi cihaza da gelebilir. Burada kullanılacak olan Clearforce özelliği Synaptics firmasından alınabilir.

USB Type-C Bağlantısı

galaxy s7 galeri 7

Göreceğimiz diğer ve yazımızın son değişimi de USB Type-C bağlantısı. Yeni nesil cihazlarda yavaş yavaş yerini alan bu teknolojinin, çift taraflı takabilme, daha hızlı veri aktarımı gibi özellikleri bulunuyor. Böylece daha önceki S modellerine yer alan USB mini yerini USB Type-C’ye bırakabilir.

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ