USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

İşte, Android'de ekran videosu çekebileceğiniz (Root'suz) uygulamalar

Android cihazınızın ekran videosunu kaydetmek mi istiyorsunuz? İşte ekran videosu çekebileceğiniz 6 ücretsiz, hatta root izni gerektirmeyen uygulama!

İşte, Android'de ekran videosu çekebileceğiniz (Root'suz) uygulamalar
20-04-2016 08:32
Google News

Android cihazınızın ekran videosunu kaydetmek mi istiyorsunuz! İşte ekran videosu çekebileceğiniz 6 ücretsiz, hatta root izni gerektirmeyen uygulama!

Ekran videosu çekmenin Android'de yıllardır çeşitli yolları var. Android'in 5.0 sürümüyle çıkan Lollipop'ta bu mümkündü. Ancak root izni istiyordu. Bunun yanında bu alternatif bir türlü başarılı olamadı.

Neyse ki Google Play Store'da bulunan bazı uygulamalar bu konuda görev almaya hazırlar. İşte hepsi birbirinden güzel 6 ücretsiz ekran videosu kaydetme uygulaması.

Rec.

01-rec

Android’in en eski video kaydedicilerinden birisi olan Rec., hala cezbedici bir uygulama konumunda. Kontrolleri hiç basit değil. Bu yüzden acemiyseniz başka bir uygulamaya yönelin.
Üzerinde bit gibi birçok kaydetme ayarını bulunduran uygulama, daha çok profesyoneller için tasarlanmış.

Uygulamanın Pro sürümü, reklamları kaldırıyor ve daha çok video kalitesi ayarına erişimi sağlıyor.

Lollipop Screen Recorder

02-thing

Sadelik sizin için en önemli şeyse beklemeden bu uygulamayı indirebilirsiniz.
Çünkü yapmanız gereken tek şey kaydet tuşuna dokunmak. Bu uygulamanın pro versiyonuyla microSD karta kayıt, gecikmeli başlangıç gibi özellikler ekleniyor.

AZ Screen Recorder

03-az

AZ Recorder, detaylara çok önem veren bir uygulama.
Videodan kameraya direkt atlama, videonun üstüne yazı ekleme gibi özelliklere sahip olan AZ Recorder, video çözünürlüğü ve bitrate gibi ayarlara erişim de sağlıyor.

Mobizen Screen Recorder

04-mobizen

Mobizden Recorder da listemizin basit kullanıma sahip uygulamalarından bir tanesi.
Ufak tefek ayarlara erişime izin veren uygulama, basit bir şekilde tüm kullanıcıların ekran videosu kaydetmesine olanak tanıyor.

Best Screen Recorder 

05-recorder

Listede yer almaya hak kazanan uygulamalardan biri de Best Screen Recorder oldu.
İhtiyacınız kadar ayarlama yaptıran uygulama gayet iyi bir şekilde görevini yerine getiriyor. Ancak ücretsiz versiyonda reklamlar ve kayıt süre sınırı yer alıyor.

ADV Screen Recorder 

06-adv

Galerimizin sonunu kaliteli bir uygulamaya ayırdık. ADV Screen Recorder, tipik kayıt uygulaması işlevlerinin yanında, ekran üzerine çizim yapma ve kamera görüntülerini ekleme gibi işlevleri ile dikkat çekiyor.
Üstelik acemi bir kullanıcısı iseniz endişelenmenize gerek yok. ADV Screen Recorder, öğreticileri aracılığı ile size işi öğretiyor.


Kaynak: scroll

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ