USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

İstanbul’da Emniyet Müdürlüğü önünde 2 patlama birden!

Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne konulan şüpheli bir paket büyük gürültüyle patladı. Bu patlamadan yaklaşık yarım saat sonra bir patlama daha oldu. Olayda can kaybı olmazken bölgeye takviye polis ekibi ile olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi.

İstanbul’da Emniyet Müdürlüğü önünde 2 patlama birden!
08-08-2015 02:55
Google News
Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne konulan şüpheli bir paket büyük gürültüyle patladı. Bu patlamadan yaklaşık yarım saat sonra bir patlama daha oldu.
Olayda can kaybı olmazken bölgeye takviye polis ekibi ile olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. Patlamada bir çocuk ayağından yaralanırken patlamanın ZAMAN AYARLI ses bombası olduğu bildirildi.
Saat 23.00 sıralarında Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne meydana gelen olayda, Emniyet Müdürlüğü önüne bırakılan zaman ayarlı iki ses bombası yaklaşık yarım saat arayla patladı. Meydana gelen patlamada bir çocuk bacağından hafif şekilde yaralandı. Yaralı çocuk, Bayrampaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Patlamaların ardından Emniyet Müdürlüğü önündeki cadde trafiğe kapatılarak güvenlik şeridi çekildi. Olay yerine sevk edilen bomba uzmanları ve olay yeri inceleme ekipleri patlama gerçekleşen noktada incelemelerde bulundu. İlk incelemelere göre yaklaşık yarım saat arayla meydana gelen patlamaların zaman ayarlı ses bombası olduğu öğrenildi.
MAHALLE SAKİNLERİ PANİK YAŞADI
Patlamanın olduğu cadde üzerinde bir lokantada garson olarak çalıştığını söyleyen Cevat Işık “Biz çalışıyorduk. Müşteriye bakıyordum. Patlama sesi duyduk. Bir çocuk yere düştü. Bacağından kan geliyordu. Polis geldi. Çocuğu alıp götürdü. Çalışmaya devam ediyordum ikinci patlama oldu” dedi. Yapılan incelemelerin ardından cadde yaya ve araç trafiğine açıldı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
İŞTE OLAY SONRASI O ANLAR...
dikGAZETE
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ