USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde şüpheli şahıs alarmı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde şüpheli şahıs paniği yaşandı. Polislerin alarma geçtiği olayda, Emniyet binalarının içerisini ve otoparkı arayan ekipler, herhangi bir şüpheliye rastlayamadı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde 02.00 sıralarında hareketli dakik

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde şüpheli şahıs alarmı
03-06-2015 09:56
Google News
İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde şüpheli şahıs paniği yaşandı. Polislerin alarma geçtiği olayda, Emniyet binalarının içerisini ve otoparkı arayan ekipler, herhangi bir şüpheliye rastlayamadı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde 02.00 sıralarında hareketli dakikalar yaşandı. Vatan emniyet yerleşkesinde şüpheli bir kişinin olduğu iddiası üzerine, polisler uzun namlulu silahlarla çevrede arama yaptı. Emniyet Müdürlüğü önünde polisler önlem alırken Özel Harekat polisleri emniyettin açık ve kapalı alanlarında şüpheli şahsı aradı. Polisler kısa sürede önlem alırken Özel Harekat Polisleri emniyet yerleşkesi içinde şüpheli şahsı aradı. Zırhlı polis araçlarının da katıldığı aramada, Emniyet içinde bulunan açık ve kapalı otoparklarla Emniyet binaları arandı. Yaklaşık yarım saat süren aramalar sonunda herhangi bir şüpheliye rastlanmadığı öğrenildi. Polisin emniyet içinde ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri sürüyor.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ