USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Kültür Sanat

'İstanbul'dayken dünyanın merkezinde hissediyorum'

Macar sanatçı Havasi, "İstanbul'da gördüğüm şey; İstanbul'un çok güzel oluşu. Dünyanın merkezinde olduğumu hissediyorum buradayken. Çok büyük, gerçekten etkileyici ve yoğun bir şehir ama çok sevdim." dedi. - Anadolu Ajansı

'İstanbul'dayken dünyanın merkezinde hissediyorum'
30-10-2016 13:27
Google News

İSTANBUL - Hilal Uştuk

"Landmark Dünya Turnesi" kapsamında İstanbul'da müzikseverlerle buluşan Macar sanatçı Havasi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, konserin harika geçtiğini söyledi. 

Türkiye'de ilk kez konser verdiğini ifade eden Havasi, şöyle konuştu:

"Konserden önce de bir kez İstanbul'u ziyaret etmiştim, konser vereceğim mekanı görmek için. Yani bu İstanbul'u ikinci ziyaretim oldu. İstanbul'da gördüğüm şey; İstanbul'un çok güzel oluşu. Tüm şehir çok güzel. Dünyanın merkezinde olduğumu hissediyorum buradayken. Çok büyük, gerçekten etkileyici ve yoğun bir şehir ama çok sevdim. Çok fazla gezip göremedim ama hissettiğim şey çok güzel olduğu."

"Yeniden gelmem gerekiyor"

Havasi, İstanbul'a bir kez daha geleceğinin kesin olduğunu kaydederek, şunları kaydetti:

"Seneye tekrar geleceğim. Yakın bir zamanda da konser mekanını ve tarihini açıklayacağım. Çünkü bir aydan daha kısa bir sürede Doğu Avrupa'dan gelen bir gösterinin biletlerinin tükenmiş olması, kesinlikle bir başarı. Bu bir anlam ifade ediyor ve buna devam etmek istiyoruz. Halk beni ayakta alkışlayarak bir kez daha gelmemi istedi. Yeniden gelmem gerekiyor."

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ