USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

İstanbul'dan getirilen 4 kilo bonzaiyle ilgili 10 kişi adliyeye sevk edildi

İstanbul'dan yolcu otobüsü ile Samsun'a getirilirken ele geçirilen yaklaşık 4 kilo bonzai ile ilgili İstanbul ve Samsun'da yapılan operasyonda gözaltına alınan 10 kişi adliyeye sevk edildi.

İstanbul'dan getirilen 4 kilo bonzaiyle ilgili 10 kişi adliyeye sevk edildi
05-06-2017 15:37
Google News

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmalarda uyuşturucu tacirlerinin İstanbul'dan yüklü miktarda sentetik uyuşturucuyu Samsun'a getirecekleri ve piyasaya sürecekleri bilgisi alındı. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucu 28 Mayıs'ta İstanbul'dan yolcu otobüsü ile gelen ve uyuşturucuyu getiren kurye E.G.A.K. (19) Samsun'un Kavak ilçesi Çakallı mevkisinde otobüsten indi. Samsun’dan otomobil ile onu karşılamaya giden O.G. (32) ve N.A. (23) ile kurye E.G.A.K., Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin operasyonuyla kovalama sonucu yakalanmıştı. Kuryenin getirdiği çantada yapılan aramada yaklaşık 4 kilo bonzai ele geçirilmişti.

Soruşturmayı derinleştiren Narkotik ekipleri, uyuşturucuyu İstanbul'dan gönderdiği ileri sürülen U.D.'yi (26) İstanbul'da yakalayarak Samsun'a getirdi. Söz konusu soruşturma kapsamında uyuşturucu kuryeleri ve torbacılara yönelik düzenlenen operasyonda toplam 10 kişi gözaltına alındı. Bir ay süren operasyon kapsamında ara yakalanmalarla birlikte çok sayıda paketler halinde 31 gram bonzai, 297 adet ecstasy uyuşturucu hap ve 8 gram da esrar maddesinin ele geçirildiği öğrenildi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğündeki sorgulanmaları tamamlanan E.G.A.K., O.G., N.A., U.D., G.İ. (23), G.G.G. (26), M.C.D. (29), S.B. (29), İ.A. (23) ve H.P. (41) , " uyuşturucu ticareti" suçundan bugün Samsun Adliyesine sevk edildiler.

Muammer Ay
 

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ