USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

İstanbul'da dolandırılan kadının 1.5 milyon lirasını Adana polisi kurtardı

İstanbul'da bir kadını arayıp kendilerini polis olarak tanıtarak, 1.5 milyon liralık altın ve paralarını alan zanlı, Adana polisi tarafından altın ve paralarla birlikte yakalandı.

İstanbul'da dolandırılan kadının 1.5 milyon lirasını Adana polisi kurtardı
07-03-2019 12:32
Google News

Edinilen bilgiye göre olay, 5 Mart'ta İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde yaşandı. İddiaya göre; Birgül G.'ye telefonla ulaşan dolandırıcılar, kendilerini ‘polis' olarak tanıtıp, çok gizli bir operasyon yürüttükleri bilgisi verdi. Arka fonda da kadına polis telsizi dinleten zanlılar, “İstanbul'da bir kuyumcu soyuldu. Olay yerinde kocanızın kimliği bulundu. Biz, bu olayı kocanızın yapmadığını biliyoruz, ancak onu aklamak için evdeki altın ve paraların seri numaralarını kontrol etmemiz lazım. Aksi takdirde kocanız tutuklanacak” diyerek, onu korkuttu.

Duydukları karşısında şoke olan ve korkuya kapılan G., kendisinden söylenenleri yaptı ve evde bulunan bir milyon 500 bin lira değerindeki para ve ziynet eşyalarını, bir poşete koyup dolandırıcıların kendisini yönlendirdiği ara sokağa bıraktı. Zanlılardan biri, söz konusu poşeti alıp kayıplara karışırken, olay da Birgül G.'nin eve gelen kocasına yaşadıklarını anlatmasıyla ortaya çıktı. G. çifti emniyete giderek başvuru yaptı.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ