USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Olarak Açıklanan Binali Yıldırım Gözyaşlarını Tutamadı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Binali Yıldırım, kendisi için hazırlanan tanıtım toplantısını izlerken gözyaşlarına boğuldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Olarak Açıklanan Binali Yıldırım Gözyaşlarını Tutamadı
29-12-2018 21:32
Google News

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Binali Yıldırım,tanıtım toplantısını izlerken gözyaşlarına boğuldu. Yıldırım, uzun süre gözyaşlarını tutamadı.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ise bir teşekkür konuşması yaparak, “Fatih'in fethettiği İstanbul, Sinan'ın süslediği İstanbul, gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurtardığı İstanbul, Recep Tayyip Erdoğan'ın ayağa kaldırdığı İstanbul. Mevlama şükürler olsun yeniden birlikteyiz” ifadelerini kullandı.

İŞTE BİNALİ YILDIRIM'IN AÇIKLAMASI:

Küçük yaşta okumak için İstanbul'a geldiğini anlatan Binali Yıldırım, “Beni babam okuyayım diye İstanbul'a yolladı, Kasımpaşa'ya. Çok çalıştım burada ortaokulu, liseyi, üniversiteyi okudum. Meslek sahibi oldum. Burada aile babası oldum. Bu şehirde milletvekili oldum. Ben İstanbul'da Binali Yıldırım oldum. Rabbim de bana bu büyük millet için İstanbul'da çalışmayı nasip etti. Ben İstanbul'un denizine aşığım. Kasımpaşa'da büyüdüm. Denizcilik tahsili yaptım.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ