USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

İstanbul Boğazı’nda gemiden gemiye rekor atlayış

Dünyaca ünlü serbest motokros sporcusu Freddy Peters, İstanbul Boğazı’nda iki gemi arasında 21 metrelik mesafeden atlayış yaptı.Dünyaca ünlü FMX serbest motokros sporcusu Freddy Peters, İstanbul Boğazı’nda iki gemi arasından 21 metrelik...

İstanbul Boğazı’nda gemiden gemiye rekor atlayış
25-05-2016 20:22
Google News
Dünyaca ünlü serbest motokros sporcusu Freddy Peters, İstanbul Boğazı’nda iki gemi arasında 21 metrelik mesafeden atlayış yaptı.

Dünyaca ünlü FMX serbest motokros sporcusu Freddy Peters, İstanbul Boğazı’nda iki gemi arasından 21 metrelik mesafede yaptığı atlayışı başarıyla gerçekleştirdi.

YARIMADA MANZARASINA KARŞI...

Dünyaca ünlü FMX sporcusu Freddy Peters, tarihi yarımada manzarasına karşı yaptığı dünyada ilk kez başarıyla gerçekleştirilen gemiden gemiye atlayışı ile nefesleri kesti.
Almanya Motokros Şampiyonu Freddy Peters, İstanbul Boğazı’nın muhteşem güzellikleri ve tarihi yarım ada manzarasına karşı bir ilke imza atmış oldu.
Aralarında 21 metre mesafe olan bir gemiden diğerine motosikletiyle nefesleri kesen bir atlayışı başarıyla gerçekleştirdi. Bu atlayış sırasında çok heyecanlandığını belirten Peters, sponsorlarına teşekkür etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ