USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

İstanbul Başsavcılığı: Cemal Kaşıkçı boğularak öldürüldü

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın konsolosluğa girer girmez boğularak öldürüldüğünü, cesedinin parçalanarak yok edildiğini açıkladı.

İstanbul Başsavcılığı: Cemal Kaşıkçı boğularak öldürüldü
31-10-2018 22:02
Google News

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada Suudi Arabistan Krallığı Başsavcısı Suud El-Muceb ve beraberindeki heyetin soruşturma kapsamında Türkiye'ye geldiğine dikkat çekilerek, heyet ile yapılan görüşmede Suudi Arabistan'da gözaltına alınan şüphelilerin Türkiye'ye iadesinin talep edildiği vurgulandı.

Açıklamada "Maktül Cemal Kaşıkçı'nın cesedenin nerede olduğu, öldürülme eylemninin planlama aşamasına ilişkin kendi sourşturmaları kapsamında tespit edilen herhangi bir bulgu olup olmadığı, 'yerel işbirlikçi' olarak kamuoyuna yansıyan kişinin kim olduğu sorulmuş, bu sorular aynı gün yazılı olarak kendilerine iletilmiştir. İkinci görüşmede de aynı sorulara cevap beklenildiği vurgulanmıştır. Suudi Arabistan Başsavcısı tarafından da sorulara aynı gün içerisinde cevap verileceği beyan edilmiştir" denildi.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ