USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

İsrail istihbaratı eski başkanı Kedmi: Avrupa Türkiye'ye saygısızlık yapıyor

Avrupa Birliği’nin Türkiye’ye karşı saygısız tutumuna dikkat çeken Nativ eski Başkanı Kedmi, saygısız tutumun içeriğindeki sebebi vurguladı

İsrail istihbaratı eski başkanı Kedmi: Avrupa Türkiye'ye saygısızlık yapıyor
27-11-2019 06:07
Google News

MOSKOVA - ÖZEL

İsrail istihbarat kurumu Nativ’in eski başkanı Yakov Kedmi, Avrupa Birliği'nin (AB) Türkiye'yi uzun yıllar üyelik için beklettiğine işaret ederek, "Avrupa Türkiye'ye saygısızlık yapıyor" dedi.

Rus devlet televizyon kanalı Rossiya'ya konuşan Kedmi, Avrupa ülkelerinin Türkiye’yi AB'de neden görmek istemediklerinin sebeplerini açıkladı. 

Kedmi, “Avrupa değerleri çerçevesinde Fransızlar, İspanyollar ve diğerleri Türkiye'ye neden itiraz ediyorlar? Değerlerle ilgili tüm bu sözlerin arka planında şu var; Avrupalılar, Türklere ırksal temelde bir halk olarak ve ayrıca da Müslümanlara saygısızlık yapıyor" şeklinde konuştu.

İsrail istihbarat kurumu Nativ’in eski başkanı Kedmi, daha önce de ABD’nin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye’nin önemini gayet iyi bildiği için Ankara ile hiç tartışmak istemediğini vurgulamıştı.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Eren
Eren 5 yıl önce
Sanki Türkiye Sütten çıkmış AK kaşık ... Türkiye Yıllardır Milletine Verdiği Avrupa VİZE Serbesti SÖZÜ tutmamış .. Yıllardır 5-6 kriter kaldı diyerek, Her Seçim ve TBMM tatil sonrası , Bahaneler ve Mağduriyet ile geçiştirmiş ... Türkiye’de Adalet, Hak , Hukuk, Eşitlik, Gıda sağlığı , Eşit gelir dağılımı, Yolsuzlukla mücadele yasası, Siyaset Etik yasası gibi hiçbir Konuda Düzgün Adımlar atılmamıştır ...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ