USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

'İşkenceci anne' haberini vatandaş takdir etti, Vali İHA'yı suçladı

Türkiye'yi ayağı kaldıran "işkenceci anne" görüntüleri için vatandaştan teşekkür gelirken Kayseri Valisi Orhan Düzgün, İHA'yı suçladı. Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

'İşkenceci anne' haberini vatandaş takdir etti, Vali İHA'yı suçladı
24-12-2015 15:06
Google News

İzleyen herkesin yüreğini kanatan ‘İşkenceci üvey anne dehşeti’ haberinden sonra İhlas Haber Ajansı’nın (İHA) telefonları kilitlendi. Toplumun her kesiminden arayanlar bu insanlık dışı görüntüleri ortaya çıkardığımız için teşekkürlerini iletirken kötü muameleye maruz kalan çocuklara nasıl yardım edebileceklerini sordu. 

Tüm haber kanalları, haber siteleri ve sosyal medyada günün konusu olan çocuklara işkence haberinden sonra Kayseri Valisi Orhan Düzgün’den ilginç bir açıklama geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kayseri Valisi Düzgün, “Olay 10 ay öncesine ait. Görüntüler çok üzücü. Çocuklarımıza tıbbi ve psikolojik destek sağlandı ve destek devam ediyor. 

Görüntüleri servis edenler için Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduk.

” ifadesini kullandı.

Aile içi şiddet konusunu Türkiye’nin gündemine taşıyıp duyarlılık oranını artıran İHA’nın mükâfatı ise Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusu oldu. 

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ