USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Işıl Alben imzayı attı

Galatasaray Odeabank, eski oyuncusu Işıl Alben ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Galatasaray Odeabank Kadın Basketbol Takımı, eski oyuncusu Işıl Alben’i yeniden kadrosuna kattı. Avrupa, lig ve kupa şampiyonluğu yaşadıktan sonra Rusya’nın Dinamo Kursk takımı

Işıl Alben imzayı attı
03-07-2015 15:39
Google News

Galatasaray Odeabank, eski oyuncusu Işıl Alben ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Galatasaray Odeabank Kadın Basketbol Takımı, eski oyuncusu Işıl Alben’i yeniden kadrosuna kattı. Avrupa, lig ve kupa şampiyonluğu yaşadıktan sonra Rusya’nın Dinamo Kursk takımına transfer olan Işıl Alben, 1 yıllık aranın ardından sarı-kırmızılı takıma geri döndü. Basketboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Can Topsakal’ın da katılımıyla Türk Telekom Arena’da düzenlenen imza töreninde kendisini 3 yıllığına sarı-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza atan Işıl, başkan Dursun Özbek ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Alben, “İnşallah güzel başarılarla dolu bir sezon olur” dedi.

“GİTMESİN DİYE 3 SENELİK KONTRAT YAPTIK”
Basketboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Can Topsakal ise, “Işıl bizim oyuncumuzdu. 1 seneliğine bizi bıraktı ve şimdi tekrar yuvaya geri döndü. Onunla çok iyi bir anlaşma yaptık. Artık gitmesin diye 3 senelik kontrat yapıyoruz. Kimseyle yapmadığımız bir kontrattır bu. Işıl bizim evladımız. Bundan sonra Galatasaray’a hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Işıl Alben, 3 yıllık sözleşmeye imza attı.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ